Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Илинден

Вкупно време поминато на форумот:
2 денови, 21 часови и 11 минути.
Вкупно пораки:
226 пораки
Вкупно започнати Теми:
53 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 18 пораки (8%)
  12 am
 • 19 пораки (8%)
  1 am
 • 7 пораки (3%)
  2 am
 • 3 пораки (1%)
  3 am
 • 2 пораки (1%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 2 пораки (1%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 4 пораки (2%)
  8 am
 • 4 пораки (2%)
  9 am
 • 3 пораки (1%)
  10 am
 • 1 пораки (0%)
  11 am
 • 5 пораки (2%)
  12 pm
 • 6 пораки (3%)
  1 pm
 • 16 пораки (7%)
  2 pm
 • 10 пораки (4%)
  3 pm
 • 16 пораки (7%)
  4 pm
 • 9 пораки (4%)
  5 pm
 • 9 пораки (4%)
  6 pm
 • 20 пораки (9%)
  7 pm
 • 16 пораки (7%)
  8 pm
 • 34 пораки (15%)
  9 pm
 • 15 пораки (7%)
  10 pm
 • 7 пораки (3%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
179 пораки од вкупмо 226 пораки на членот (79.20%)
179
Музика
20 пораки од вкупмо 226 пораки на членот (8.85%)
20
Фолклор
5 пораки од вкупмо 226 пораки на членот (2.21%)
5
Вести од културниот живот
4 пораки од вкупмо 226 пораки на членот (1.77%)
4
Емиграција / Diaspora
3 пораки од вкупмо 226 пораки на членот (1.33%)
3
Литература, книги, изданија
2 пораки од вкупмо 226 пораки на членот (0.88%)
2
Средновековна историја
2 пораки од вкупмо 226 пораки на членот (0.88%)
2
Предлози
2 пораки од вкупмо 226 пораки на членот (0.88%)
2
Спорт
2 пораки од вкупмо 226 пораки на членот (0.88%)
2
Наука и образование
2 пораки од вкупмо 226 пораки на членот (0.88%)
2

Најпопуларен форум према активност

Музика
20 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (4.26%)
4.26%
Емиграција / Diaspora
3 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (2.24%)
2.24%
Вести од културниот живот
4 пораки од вкупно 263 пораки на форумот (1.52%)
1.52%
Предлози
2 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (1.39%)
1.39%
Национално-ослободителни борби
1 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (1.14%)
1.14%
Актуелни теми од медиумите
179 пораки од вкупно 16607 пораки на форумот (1.08%)
1.08%
Фолклор
5 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (1.04%)
1.04%
Спорт
2 пораки од вкупно 275 пораки на форумот (0.73%)
0.73%
Хумор
2 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (0.50%)
0.50%
Радио, телевизија
1 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (0.43%)
0.43%