Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Наката

Вкупно време поминато на форумот:
6 часови и 7 минути.
Вкупно пораки:
14 пораки
Вкупно започнати Теми:
5 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 1 пораки (7%)
  1 pm
 • 0 пораки (0%)
  2 pm
 • 0 пораки (0%)
  3 pm
 • 0 пораки (0%)
  4 pm
 • 4 пораки (29%)
  5 pm
 • 0 пораки (0%)
  6 pm
 • 4 пораки (29%)
  7 pm
 • 0 пораки (0%)
  8 pm
 • 1 пораки (7%)
  9 pm
 • 1 пораки (7%)
  10 pm
 • 3 пораки (21%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Документи
5 пораки од вкупмо 14 пораки на членот (35.71%)
5
Актуелни теми од медиумите
3 пораки од вкупмо 14 пораки на членот (21.43%)
3
Национално-ослободителни борби
3 пораки од вкупмо 14 пораки на членот (21.43%)
3
Забележителни личности и настани
2 пораки од вкупмо 14 пораки на членот (14.29%)
2
Галерия "Македония"
1 пораки од вкупмо 14 пораки на членот (7.14%)
1

Најпопуларен форум према активност

Национално-ослободителни борби
3 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (3.41%)
3.41%
Документи
5 пораки од вкупно 401 пораки на форумот (1.25%)
1.25%
Галерия "Македония"
1 пораки од вкупно 106 пораки на форумот (0.94%)
0.94%
Забележителни личности и настани
2 пораки од вкупно 1854 пораки на форумот (0.11%)
0.11%
Актуелни теми од медиумите
3 пораки од вкупно 16105 пораки на форумот (0.02%)
0.02%