Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - ema

Вкупно време поминато на форумот:
8 часови и 55 минути.
Вкупно пораки:
34 пораки
Вкупно започнати Теми:
8 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 0 пораки (0%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 1 пораки (3%)
  12 pm
 • 2 пораки (6%)
  1 pm
 • 0 пораки (0%)
  2 pm
 • 5 пораки (15%)
  3 pm
 • 1 пораки (3%)
  4 pm
 • 9 пораки (26%)
  5 pm
 • 6 пораки (18%)
  6 pm
 • 7 пораки (21%)
  7 pm
 • 3 пораки (9%)
  8 pm
 • 0 пораки (0%)
  9 pm
 • 0 пораки (0%)
  10 pm
 • 0 пораки (0%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
19 пораки од вкупмо 34 пораки на членот (55.88%)
19
Кинотека
6 пораки од вкупмо 34 пораки на членот (17.65%)
6
Фолклор
3 пораки од вкупмо 34 пораки на членот (8.82%)
3
Документи
2 пораки од вкупмо 34 пораки на членот (5.88%)
2
Галерия "Македония"
2 пораки од вкупмо 34 пораки на членот (5.88%)
2
Вести од културниот живот
1 пораки од вкупмо 34 пораки на членот (2.94%)
1
Литература, книги, изданија
1 пораки од вкупмо 34 пораки на членот (2.94%)
1

Најпопуларен форум према активност

Кинотека
6 пораки од вкупно 72 пораки на форумот (8.33%)
8.33%
Галерия "Македония"
2 пораки од вкупно 106 пораки на форумот (1.89%)
1.89%
Фолклор
3 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (0.62%)
0.62%
Документи
2 пораки од вкупно 402 пораки на форумот (0.50%)
0.50%
Вести од културниот живот
1 пораки од вкупно 263 пораки на форумот (0.38%)
0.38%
Литература, книги, изданија
1 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.12%)
0.12%
Актуелни теми од медиумите
19 пораки од вкупно 16434 пораки на форумот (0.12%)
0.12%