Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Илийца

Вкупно време поминато на форумот:
5 денови, 2 часови и 44 минути.
Вкупно пораки:
187 пораки
Вкупно започнати Теми:
19 теми
Број на направените гласања:
1 гласања
Број на гласања:
1 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 0 пораки (0%)
  1 am
 • 1 пораки (1%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 3 пораки (2%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 22 пораки (12%)
  9 am
 • 21 пораки (11%)
  10 am
 • 17 пораки (9%)
  11 am
 • 12 пораки (6%)
  12 pm
 • 18 пораки (10%)
  1 pm
 • 26 пораки (14%)
  2 pm
 • 14 пораки (7%)
  3 pm
 • 20 пораки (11%)
  4 pm
 • 6 пораки (3%)
  5 pm
 • 1 пораки (1%)
  6 pm
 • 8 пораки (4%)
  7 pm
 • 6 пораки (3%)
  8 pm
 • 5 пораки (3%)
  9 pm
 • 6 пораки (3%)
  10 pm
 • 1 пораки (1%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
164 пораки од вкупмо 187 пораки на членот (87.70%)
164
Документи
9 пораки од вкупмо 187 пораки на членот (4.81%)
9
Фолклор
3 пораки од вкупмо 187 пораки на членот (1.60%)
3
Средновековна историја
3 пораки од вкупмо 187 пораки на членот (1.60%)
3
Хумор
3 пораки од вкупмо 187 пораки на членот (1.60%)
3
Литература, книги, изданија
1 пораки од вкупмо 187 пораки на членот (0.53%)
1
Архитектура
1 пораки од вкупмо 187 пораки на членот (0.53%)
1
Радио, телевизија
1 пораки од вкупмо 187 пораки на членот (0.53%)
1
Забележителни личности и настани
1 пораки од вкупмо 187 пораки на членот (0.53%)
1
Наука и образование
1 пораки од вкупмо 187 пораки на членот (0.53%)
1

Најпопуларен форум према активност

Документи
9 пораки од вкупно 401 пораки на форумот (2.24%)
2.24%
Актуелни теми од медиумите
164 пораки од вкупно 16204 пораки на форумот (1.01%)
1.01%
Архитектура
1 пораки од вкупно 130 пораки на форумот (0.77%)
0.77%
Хумор
3 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (0.74%)
0.74%
Фолклор
3 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (0.62%)
0.62%
Радио, телевизија
1 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (0.43%)
0.43%
Средновековна историја
3 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.33%)
0.33%
Литература, книги, изданија
1 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.12%)
0.12%
Забележителни личности и настани
1 пораки од вкупно 1854 пораки на форумот (0.05%)
0.05%
Наука и образование
1 пораки од вкупно 2126 пораки на форумот (0.05%)
0.05%