Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - кюлюмов

Вкупно време поминато на форумот:
2 часови и 43 минути.
Вкупно пораки:
14 пораки
Вкупно започнати Теми:
0 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 3 пораки (21%)
  1 am
 • 4 пораки (29%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 1 пораки (7%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 0 пораки (0%)
  12 pm
 • 0 пораки (0%)
  1 pm
 • 1 пораки (7%)
  2 pm
 • 0 пораки (0%)
  3 pm
 • 0 пораки (0%)
  4 pm
 • 0 пораки (0%)
  5 pm
 • 0 пораки (0%)
  6 pm
 • 0 пораки (0%)
  7 pm
 • 2 пораки (14%)
  8 pm
 • 0 пораки (0%)
  9 pm
 • 0 пораки (0%)
  10 pm
 • 3 пораки (21%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Средновековна историја
12 пораки од вкупмо 14 пораки на членот (85.71%)
12
Актуелни теми од медиумите
2 пораки од вкупмо 14 пораки на членот (14.29%)
2

Најпопуларен форум према активност

Средновековна историја
12 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (1.33%)
1.33%
Актуелни теми од медиумите
2 пораки од вкупно 16204 пораки на форумот (0.01%)
0.01%