Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Daskal

Вкупно време поминато на форумот:
8 денови, 20 часови и 58 минути.
Вкупно пораки:
1265 пораки
Вкупно започнати Теми:
32 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 94 пораки (7%)
  12 am
 • 102 пораки (8%)
  1 am
 • 32 пораки (3%)
  2 am
 • 9 пораки (1%)
  3 am
 • 4 пораки (0%)
  4 am
 • 7 пораки (1%)
  5 am
 • 9 пораки (1%)
  6 am
 • 5 пораки (0%)
  7 am
 • 4 пораки (0%)
  8 am
 • 33 пораки (3%)
  9 am
 • 45 пораки (4%)
  10 am
 • 50 пораки (4%)
  11 am
 • 62 пораки (5%)
  12 pm
 • 105 пораки (8%)
  1 pm
 • 70 пораки (6%)
  2 pm
 • 84 пораки (7%)
  3 pm
 • 63 пораки (5%)
  4 pm
 • 45 пораки (4%)
  5 pm
 • 63 пораки (5%)
  6 pm
 • 90 пораки (7%)
  7 pm
 • 64 пораки (5%)
  8 pm
 • 81 пораки (6%)
  9 pm
 • 79 пораки (6%)
  10 pm
 • 65 пораки (5%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
1252 пораки од вкупмо 1265 пораки на членот (98.97%)
1252
Документи
8 пораки од вкупмо 1265 пораки на членот (0.63%)
8
Хумор
2 пораки од вкупмо 1265 пораки на членот (0.16%)
2
Вести од културниот живот
1 пораки од вкупмо 1265 пораки на членот (0.08%)
1
Спорт
1 пораки од вкупмо 1265 пораки на членот (0.08%)
1
Емиграција / Diaspora
1 пораки од вкупмо 1265 пораки на членот (0.08%)
1

Најпопуларен форум према активност

Актуелни теми од медиумите
1252 пораки од вкупно 16548 пораки на форумот (7.57%)
7.57%
Документи
8 пораки од вкупно 402 пораки на форумот (1.99%)
1.99%
Емиграција / Diaspora
1 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (0.75%)
0.75%
Хумор
2 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (0.50%)
0.50%
Вести од културниот живот
1 пораки од вкупно 263 пораки на форумот (0.38%)
0.38%
Спорт
1 пораки од вкупно 275 пораки на форумот (0.36%)
0.36%