Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - ohrid1941

Вкупно време поминато на форумот:
19 денови, 5 часови и 24 минути.
Вкупно пораки:
3174 пораки
Вкупно започнати Теми:
682 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 263 пораки (8%)
  12 am
 • 221 пораки (7%)
  1 am
 • 161 пораки (5%)
  2 am
 • 125 пораки (4%)
  3 am
 • 68 пораки (2%)
  4 am
 • 13 пораки (0%)
  5 am
 • 2 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 11 пораки (0%)
  8 am
 • 118 пораки (4%)
  9 am
 • 24 пораки (1%)
  10 am
 • 95 пораки (3%)
  11 am
 • 170 пораки (5%)
  12 pm
 • 142 пораки (4%)
  1 pm
 • 122 пораки (4%)
  2 pm
 • 187 пораки (6%)
  3 pm
 • 155 пораки (5%)
  4 pm
 • 208 пораки (7%)
  5 pm
 • 200 пораки (6%)
  6 pm
 • 170 пораки (5%)
  7 pm
 • 133 пораки (4%)
  8 pm
 • 123 пораки (4%)
  9 pm
 • 243 пораки (8%)
  10 pm
 • 237 пораки (7%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
2630 пораки од вкупмо 3174 пораки на членот (82.86%)
2630
Документи
95 пораки од вкупмо 3174 пораки на членот (2.99%)
95
Фолклор
54 пораки од вкупмо 3174 пораки на членот (1.70%)
54
Музика
54 пораки од вкупмо 3174 пораки на членот (1.70%)
54
Спорт
38 пораки од вкупмо 3174 пораки на членот (1.20%)
38
Хумор
37 пораки од вкупмо 3174 пораки на членот (1.17%)
37
Забележителни личности и настани
36 пораки од вкупмо 3174 пораки на членот (1.13%)
36
Вести од културниот живот
30 пораки од вкупмо 3174 пораки на членот (0.95%)
30
Предлози
29 пораки од вкупмо 3174 пораки на членот (0.91%)
29
Наука и образование
24 пораки од вкупмо 3174 пораки на членот (0.76%)
24

Најпопуларен форум према активност

Правила во форумот
2 пораки од вкупно 2 пораки на форумот (100.00%)
100.00%
Административни соопштенија
11 пораки од вкупно 12 пораки на форумот (91.67%)
91.67%
Документи
95 пораки од вкупно 401 пораки на форумот (23.69%)
23.69%
Како да дознаам дека има промени во форумот или дека некој ми одговорил?
3 пораки од вкупно 13 пораки на форумот (23.08%)
23.08%
Предлози
29 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (20.14%)
20.14%
Актуелни теми од медиумите
2630 пораки од вкупно 16203 пораки на форумот (16.23%)
16.23%
Национално-ослободителни борби
14 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (15.91%)
15.91%
Спорт
38 пораки од вкупно 275 пораки на форумот (13.82%)
13.82%
Стручна литература
2 пораки од вкупно 15 пораки на форумот (13.33%)
13.33%
Галерия "Македония"
13 пораки од вкупно 106 пораки на форумот (12.26%)
12.26%