Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Пораки - PANKOVSKY

Страници: [1] 2 3 ... 14
1
И од мене сбогом, покорни робои - ohrid1941, competent, disidente!  На Lady немойте да й стапите дури на малйо пръст! Ако сите българки беа како Lady,България кье беше голема и силна како во време на царо Симеон I!  Лека ви земя,клети каури!

2
"Ама и той че станува, думаа людете, тамошен зеч - лле се либаа су Вигенин от село Драглища до Разлоч! ;D..... Искаа се и цсе земаа машчите, ей ;D" ;D ;D

Македонците нали трЕбе да са първи във всичко, а Панковски?  ;)

Во машките ласки виа комунистите сте на пръво место, бидейкьи комунистот нема национална припадност!Ма либете си се - не ни пречите! И бре оро на лево  ;D

3
ohrid1941 , disident, не допускайте форума на БККС да стане вариант на "кайгана", заради болното присъствие на така наречения "competent", който с "компетентността" си ощетява самата идея на съществуване и на форума и на самия БККС! Смятам, че ние нападаните във форума от МОДЕРАТОРА "competent" сме допринесли не малко за българщината в Р.Македония - както морално, така и материално, рискувайки личната ни сигурност и тая на близките ни, при това,давайки от ЛИЧНИТЕ НИ ДЖОБОВЕ за каузата!
На 4 очи бих могъл да Ви дам подробна отчетност - не искам да се хвалиме с деянията си!

4
 Това е възмездие за гаврата с ЧЕТИРИТЕ БУКВИ

5
 Дедо оди на пазар, коня ява без самар  ;D

6
@Панковски: што би кажал за банскалијата Георги Пирински;D

Него не го издигнаха нито банскалии, нито македонските българи! Жена ми е от тоя район, та там ако ги питаш биха ти казали кратко : "Въци да го ядà"  ;D
И СереГей СтаниШеф нищо по-различно. "Ама и той че станува, думаа людете, тамошен зеч - лле се либаа су Вигенин от село Драглища до Разлоч! ;D..... Искаа се и цсе земаа машчите, ей ;D" ;D ;D ;D

7
Панковски, прочети по-горе какво си написал и си помисли дали си прав, кой дели българите и вдига зидове!
Не ми се ще да ти копирам постингите повторно!
В последно време една добре известна банда почна да следи хората от БГ, да събира лични данни, да прави списъци кой в кой "бастион" работи, да ги предава на юначинята от нЕкои организации отвъд Ридо и да заплашва със саморазправа!
Надявах се, че барем ти не правиш това, Панковски!
А с кухите лозунги около комунизма не си никак актуален и не можеш да замъглиш главите на никого, нито да лепиш етикети на когото ти падне!
Точно болшевиките не можеха да кажат две изречения на кръст без задължителна увертюра или епилог, заклеймяващи световния империализъм и фашизъм - ти използваш точно същия стайлинг!  ;D

   Много добре знам и обмислям какво пиша!
   Не си вдигай цената - не ми се верва некой, който се е хванал с каузата, за която всички тук пледираме, че работиме, да те следи, хаха Следенето е присъщо на клуба на левите дървари - твойте комуняги, ако си сгафил нещо там - свои сте, оправяйте се!
   Имам достатъчно натоварено ежедневие в изкарване на жизнения минимум, за да се замарям с шашкънии. Предполагам, че големите данъци които плащам отиват и за твоята заплата - честно казно предпочитам да ги давам на такива като Драги Каров, Виктор Канзуров и ако искаш и на БККС, при условие, че се дистанцираш официално оттам.
    Не знаеш каква огромна услуга вършиш на македониститте ти и такива с твоето мислене! Постарай се да бъдеш полезен в областта, в която наистина си компетентен и с работното ти место, ако имаш некакво положение и /или по-големи правомощия. Най-малкото , което е, БККС се нуждае от средства.

8
Каква кауза в Македония защитаваш аджеба ти? Или те интересува Македония само като територия?

Да да - аз съм "кръволок върховист и великобугарски шовинист", който се готви да оглави Солунската митница!
http://bkks.org/forum/index.php/topic,285.0.html

Опасявам се, че продължаваш със сепаратизма и неуважението към немакедонските българи (вплитайки за по-голяма убедителност ретро-риторика комунизъм-антикомунизъм ни в клин, ни в ръкав)!  >:(

А щом не уважаваш немакедонските българи (за обич да не говорим), твоята Кауза каква е?   ::)


Бе ти замисляш ли се като пишеш? Аз съм българин и уважавам целия български народ - къде ме прочете да нападам българи от другите краища? Това, че го имам като дълг да съм с моите братя от Македония в борбата им за бранене на българщината, не знаи че ме прави по-малко съпричастен към съдбите на останалата част от народа ни!Още повече, че единият от родителите ми е от Централна България!
Не ме зачеквай на тема комунизъм само , моля те, въпреки че виждам колко болезнено преживяваш критикуването на шибания строй и гориш от желание да го браниш - явно тая власт те е поставила да си кюташ кротко на бюрце в некой комунистически бастион, каквито са повечето ни висши учебни заведения, за да критикуваш, разтягайки локуми и да си драпаш егото разпореждайки се "компетентно" с нечии съдби. Не чувстваш ли , че с отношението си към пишещите тук, ще обезсмислиш съществуването не само на форума , но и на БККС? Вместо да градиш мост, ти вдигаш зид!
   Предполагам, че себелюбието ти ще те накара да изтриеш тоя постинг,та за това съм взел мерки да го съхраня и поставя при згоден случай в друг форум...

9
Панковски, доста беше регионален сепаратизъм и чувство за превъзходство!
Не гледам македонците да са по-долу или по-горе от останалите българи!
Може би оттам Ридо да се смЕтат за по-горни, ама в Свободна България знаш не е така ...
 
В свободна България и до ден днешен каймакът на обществото почти всички са с потекло от Македония - позаинтересувай се за артисти, писатели и т.н. и т.н.
С радост установЕвам ;D , че почваш да загърбваш безразборното и несправедливо насила наложено от комунягите "Я"-кане, но ако си от край на изток от "Я"-товата граница си си в правото да изговаряш "е"-двойно като "я", така , както беше преди 9-ти септ.1944г. - и двете форми са били позволени, въпреки че и това не компенсираше несправедливото загърбване на западнобългарските диалекти.
Цитат
Е, ако ще приказваме за комунизъм, не го докараха ли точно македонци комунизма в България?
Димитър Благоев, Георги Димиров, Антон Югов, .... още да продължавам ли списъка за да кандисаш с упреците ?!  ???[/size]
  Ама ти май започна да атакуваш всички македонски българи - тогава на какво основание ще им участваш в решаването на съдбините?
В постинга ми писах за истинските македонски българи - комунягите не са българи, а просто сган. Те са го донесли, но кой ги е лансирал и избирал? Дали Тодор Александров или Ванчо Михайлов?Не намирайки почва в Македония, те са дошли с болните си идеи в другите български земи. А тебе, между другото, не са ли те направили комсомолец на времето, а може би и партиен член? Предполагам си на държавна работа сега?

10
Взето директно от фейсбук-профила на ОМО "Илинден":

Pesna za site Bugarki
http://www.youtube.com/watch?v=EIYg4kGQyz8

Ето към такива ксенофоби и расисти МДП щяло да се отнася "с любов":o

   Чакай сега! Ти доста настървено нападаш доказани български патриоти от Македония. В същото време нападаш агресивно и промитите македонистки мозъци там, стремейки се може би да ги накараш да прогледнат за истината, но непостигайки нищо, освен още по-силно ескалиране. Не казвам при удар на едната да подадеш и другата страна. Аз също съм реагирал остро на техни провокации, но се уверих, че кротката е по-ефикасно.
Каква кауза в Македония защитаваш аджеба ти? Или те интересува Македония само като територия?

11
   Мръсната комунистическа ръка нема да се откаже така лесно от заветната си цел да  затрие българския свободолюбив и борбен дух. Нашите безбожни изроди дадоха покорно верна клетва пред коминтерна да унищожат всичко родолюбиво в българите, да сломят непокорството и всичките му ценности на тоя народ. И ето тия вече 70 години твърдо работят по тоя въпрос и за тия години успеха да направят това, което нито византийците за 200, нито турците за 500 г можаха да направят...Но комунягите не можаха да сложат на колене истинския македонски българин, тоя, дето докато другите му събратя не знаеха кои са , написа една малка книжица,с която даде старт на една нова епоха - Българското Възраждане и без която сега може би всички от Дунав до Егей и от Черно море до Охрид щехме да сме по-гърци от Омир и по-сърби от княз Лазар.Истинският Македонски Българин, който, докато събратята му от другите краища смирено търпеха своеволията на побеснелите комунисти, смело пращаше на оня свет болшевишка сган.И пак тоя сега, след толкова гнет и геноцид, отново навдига смело и гордо глава и се изправя очи в очи срещу всемогъщия и властимащия червен изрод и неговите покорни страхливи роби...

12
Божидар Димитров: Процесът срещу Спаска е политически

Цитат
"Това е един политически процес, целящ сплашването на всеки, осмелил се да поиска българско гражданство и български паспорт и изявил своето българско национално самосъзнание”.

Това обяви министър Божидар Димитров пред БНР по повод процеса срещу Спаска Митрова в съседна Македония.

http://www.dnes.bg/politika/2010/03/13/bojidar-dimitrov-procesyt-sreshtu-spaska-e-politicheski.87654

И именно за това, че е политически, нашите политици не правят нищо политическо, за да помогнат. Божо е типичен професор от комунистическата ера - констатира стари истини и разтега локуми. Най-лошото е , че цялата ни образователна система е пълна с такива като него промити мозъци и дървени философи. По цял ден се ровят из съветската клозетна литература и преоткриват топлата вода, с което стават автоматично професори и академици...

13
А моят дом е не просто държава, а направо Обединените нации !  ;D

Демек си пуснал квартиранти ли? :)

14
Хумор / Одг: Хумор
« на: Март 12, 2010, 01:34:45  »
А глейте в YouTube:  http://www.youtube.com/watch#!v=6lyyj0PWCKQ&feature=related    (lachenite obuvki) - просто класика на шопската кинематография! Рангел е талант

Страници: [1] 2 3 ... 14