Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Теми - fmi

Страници: [1]
1
Предлози / Предложение
« на: Април 09, 2009, 11:16:35  »
Здравейте,надявам се да прочетете моето предложение и да кажете,дали Ви допада и дали мислите,че можем заедно да го реализираме.Лично аз съм обтимист,при положение,че някои от РМ реши да ни помогне.А ето и самото предложение.
Преди време гледах г-н Любчо Куртелов и той спомена,че му е мечта да отвори един ден врати едно българско читалище,защо да не помогнем да стане това факт.Прво бих предложил всеки от нас да изпрати книги.Толкова много книги стоят по прашасалите ни рафтове.Нека сега да съберем книги и да ги изпратим.Поне една библиотека от едно 1000-2000 тома да имат.Лично аз предлагам,ако има някой от българите в Македония,който може да подслони 2-3 българи(само за спане),ще направим зелено училище.Говорил съм с младежи,които са готови да изнасят уроци,беседи,лекции на малки деца или на възрастни по различни науки.Може би ще бъде интересно на децата в Македония една наука като астрономията.Говорил съм с хора,които са готови да преподават и изнасят беседи по теми като: Английски език,Български език,Астрономия,Физика и Информатика.
Лично аз съм готов да започна сабиране на книги,стига да знаем,че ги искат и да се свържат с мен.
Който има интерес или иска да помогне да пише на
[email protected]

Страници: [1]