Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Пораки - smolenvil

Страници: [1]
1
Предлози / Бизнес предложение
« на: Јануари 28, 2011, 04:49:10  »
    Здравейте, казвам се Калин Каракехайов и съм ръководител на екип от специалисти в областта на Интернет маркетинга. Смея да твърдя, че сме изградили добро име в България и имаме много сериозни клиенти. Надявам се да не приемате това предложение като спам, тъй като е отправено напълно сериозно и мисля, че ще бъде от полза и за двете страни. Това е бизнес предложение, свързано с NWA - нова компания в мрежовия маркетинг, която стартира в България, но още не е започнала дейността си напълно в Македония.


    С цел разширяване на капацитета на нашия екип, стартирахме проект, свързан с мрежов маркетинг и за наше щастие този проект се оказва засега успешен. За да развием този успех още повече, се нуждаем от нови партньори, които да отговарят на две условия - първото е да са стабилни и с желание за работа, а второто е да живеят в Македония. Причината - NWA отваря врати в Македония съвсем скоро и пазарът все още е свободен за работа, а това е от фундаментално значение за успешния бизнес в мрежовия маркетинг. Всяка новостартираща сериозна компания в мрежовия маркетинг означава възможности за печалба. Възможности, които могат да бъдат използвани при правилна работа.


    От http://nwa.bg може да научите повече за компанията, която е хит на пазара в момента.


    В България само за 45 дни успяхме да привлечем повече от хиляда дистрибутори в нашата мрежа и в момента се занимаваме с тяхното обучение и работа. Оказваме им пълна подкрепа в тяхното развитие, създаваме дистрибуторски сайтове и нашите усилия вече се възнаграждават. Сигурни сме, че успехът, който постигаме в България, може да бъде също достатъчно голям в Македония, но за да се случи ни трябват хора на място.


    Как работим ние? Чрез създаването на специално изработени и оптимизирани сайтове заемаме първите места в Google по определени ключови думи, свързани с мрежовия маркетинг и NWA. Намираме хора и чрез още няколко по-специфични техники в Интернет маркетинга и така създаваме нашата мрежа от обучени дистрибутори, като им помагаме да се развиват в мрежовия маркетинг. От това печелят те, печелим и ние.


    Как ще печелите вие? Също като нас - чрез маркетинговия план на компанията и бонусите, които получавате за натрупания във вашата мрежа оборот от продажби. На нас ни трябват хора, които да застанат начело на нашата мрежа в съответната страна. Така печелите вие, печелим и ние.


    Защо избрахме точно NWA за нашето навлизане в мрежовия маркетинг? Причините са няколко и най-вече:


    а) Дистрибуторите могат да се записват онлайн без никакви формалности, което отнема 2-3 минути. Важно е, че в NWA има гратисен период, който дава възможност за записване без първоначална такса.

    б) Продуктите могат да се продават в онлайн магазини, магазини и аптеки и са много (хиляди). Това увеличава в пъти вариантите за продажба и достигане до клиенти.

    в) Няма никакви изисквания за обем или задължително покупки. Това е важно, тъй като иначе пречи на получаването на бонусите

    г) Влизането в компанията струва само 10 евро, срещу които се получават каталози на продуките. В момента обаче са ни дали право да регистрираме безплатно, така че за вас рискът от загуба на пари е нулев. Благодарение на нашите партньорски номера ние ще можем да предложим на дистрибуторите в Македония безплатна регистрация месец преди това да е възможно за останалите на място, което е още едно основание да считаме, че ще сме успешни.


    По тези причини NWA смятаме, че я очаква лавинно разпространение във всяка страна, в която се появи. Имаме шанса, с помощта на ресурсите ни в Интернет, нашите умения и вече спокойно можем да кажем опит, да сме на върха на всичко това във всяка една страна, в която NWA открие свое представителство. Ние се нуждаем от партньор на място и се надяваме това да сте вие. Ако сме ви заинтригували, то пишете ни на [email protected]. Ще обсъдим в детайли това предложение и как можем взаимно да сме си полезни. Може и директно да се регистрирате на http://nwa.bg/registration-bulgaria/ (отново - 100% безплатно и неангажиращо) и ние ще се свържем с вас до часове.


    Калин

Страници: [1]