Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Пораки - Загоричане

Страници: [1]
1
Много се радвам за Спаска.Дано този успех ускори процесите на ребългаризация в Македония.Мисля,че победата й ще накара много българи открито да се декларират като такива.
Ако и трагедията с г-н Ризински и проблема с автомобилните табели се реши в полза на българите,то ще започна на мисля,че има някаква промяна в Македония. 

2
Обвиненията към Канзуров от Б.Димитров и обратно са много сериозни и подозирам,че ще създадат разкол в нашата общност в Македония-сигурно на македонистите сърбомани мед им капе на сърцето сега.Призовавам БККС да излезе с някакво становище в случая.
Без да вземам страна,мисля,че професор Димитров има заслуги в борбата с македонизма,а това че че се дърпа от всякаква помощ за българите в РМ не е само негова вина,това си е стара слабост на всички бъл. правителства.Явно нещата скоро няма да се променят към по-добро.

3
Честита Баба Марта и честита годишнина на всички от БККС да ни радвате с още  и още родолюбиви инициативи-И ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРЩИНАТА В МАКЕДОНИЯ.

4
Браво,това е начина да разбере Европа,че ви има в Македония, и че отстоявате правата си

5
БОГ ДА Я ПРОСТИ  ГЕРОИНЯТА.

6
Няма ли опасност,сърбоманите да изтрият натписа,както са го правили на стотици места в Македония.

7
Поздрав от София.Най-после сайт за нашите братя в Македония

Страници: [1]