Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Пораки - Nick

Страници: [1]
1
Тук само документи ли да се качват или ще ги и обсъждаме? Щото тоя първия, Компетент, ми двигна кръвното (не, не защото е от теб  ;) ) Като оставим настрана, че ще се правели постъпки пред българската църква да се признае македонската църква (тарикатщини ала байганя), баш тия изроди, след като замалко да унищожат и в Пиринско българщината сега пък щяли да я творят.  >:(
На всичкото отгоре ама една запетая нямаше обелена за собствените деяния в Пиринско. За сметка на това тук 5000 лева там 3000 лева, пропаганда, агитация ... след това иди обяснявай, че нямаш сестра!!!

2
 ;D Поканил го бил лично - демек другите от секретарката ли били поканени?  ::)
То добре, че не говори английски.

3
Добре заварил! На всички.  :)

4
Откриха следи от готи край Търново

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=197425

Археолози откриха следи от готи край Велико Търново. Доказателство за присъствието на древните източногермански племена по нашите земи е керамика, която учените са открили при разкопки в ранно ...

Това за готите е интересно от няколко гледни точки.
Трябва да се знае, че във Видин е написана първата книга на (древен) немски език - библията на Урфил (ако не ме лъже паметта за името му).
Друго нещо, което е интересно, че готите са населявали нашите земи доста дълго и именно от Балканския полуостров се отправят на Запад.
По соц. време срамежливо се премълчаваше тяхното присъствие у нас. Чунким се окаже, че и с германски племена имаме връзка.  ::)

5
Може някъде вече да съществува линк към този сайт, но все пак: Изгубената България.

6
Хубав пост. Бихме свъшили мечешка услуга на братята в РМ ако премълчим нашите кирливи ризи. А, уви, не са малко.

Страници: [1]