Бугарски Културен Клуб

Форум => Административни соопштенија => Тема започната од: ohrid1941 на Март 10, 2009, 09:19:01

Наслов: Адаптација на текст од латиница на кирилица
Поставена од: ohrid1941 на Март 10, 2009, 09:19:01
Ако не сте во можност на вашиот компјутер да пишувате на кирилица, адаптирајте ги текстовите на латиница на следната веб страна:

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Наслов: Одг: Адаптација на текст од латиница на кирилица
Поставена од: ohrid1941 на Март 12, 2009, 04:10:48
Денес еден од учесниците во форумот ме извести дека адаптација на текстови од латиница на кирилица може да се прави и на следната страница:

http://2cyr.com/

Голема благодарност до него.