Бугарски Културен Клуб

Форум => Административни соопштенија => Тема започната од: ohrid1941 на Септември 10, 2009, 03:31:59

Наслов: Нови модератори
Поставена од: ohrid1941 на Септември 10, 2009, 03:31:59
Од денес, Competent, Hunza и disidente, се глобални модератори на форумот на БККС. Честито и успех.