Бугарски Културен Клуб

Образование, наука и спорт => Стручна литература => Тема започната од: ohrid1941 на Март 08, 2009, 11:16:04

Наслов: Техничка и специјализирана литература
Поставена од: ohrid1941 на Март 08, 2009, 11:16:04
На овој линк  (http://www.veren.org/rubrik2.php?T2=10101&SESID=v2adso5nrquoqv489enqvf4hu1) можат да се најдат книги од техничка и специјализирана проблематика, во областите:

Политехнички и специјализирани речници
Електроника и електроенергетика
Топлотехника и топлоенергетика
Архитектура и градежништво
Биологија, Екологија
Учебници за професионални гимназии
Економија, сметководителство
Електроника и комуникациона техника
Компјутерски системи и технологии
Машинство
Транспорт и транспортна техника
Медицина
Економија, човечки ресурси