Бугарски Културен Клуб

Образование, наука и спорт => Наука и образование => Тема започната од: disidente на Август 22, 2009, 01:30:43

Наслов: БЛОК "ЧУДО" В СТУДЕНТСКИ ГРАД
Поставена од: disidente на Август 22, 2009, 01:30:43
БЛОК "ЧУДО" В СТУДЕНТСКИ ГРАД

http://www.blitz.bg/news/article/58195