Бугарски Културен Клуб

Култура и уметност => Литература, книги, изданија => Тема започната од: disidente на Август 18, 2009, 12:01:09

Наслов: Никола Вапцаров - На жена ми
Поставена од: disidente на Август 18, 2009, 12:01:09
Никола Вапцаров - На жена ми

http://svejo.net/home/link_summary/362440-Nikola-Vapcarov-Na-jena-mi