Бугарски Културен Клуб

Култура и уметност => Вести од културниот живот => Тема започната од: ohrid1941 на Март 08, 2009, 03:46:54

Наслов: ПРЕМЕСТЕНА: Младен Сърбиновски
Поставена од: ohrid1941 на Март 08, 2009, 03:46:54
Темата е преместена во Литература, книги, изданија (http://bkks.org/forum/index.php?board=4.0).

http://bkks.org/forum/index.php?topic=61.0