Бугарски Културен Клуб

Култура и уметност => Театар, опера, балет => Тема започната од: disidente на Август 04, 2009, 12:53:45

Наслов: Никола Гюзелев пее със свои ученици
Поставена од: disidente на Август 04, 2009, 12:53:45
Никола Гюзелев пее със свои ученици

http://frognews.bg/news_14139/Nikola_Giuzelev_pee_sas_svoi_uchenitsi/