Бугарски Културен Клуб

Форум => Административни соопштенија => Тема започната од: ohrid1941 на Август 01, 2009, 02:06:28

Наслов: Конвертор нов-стар правопис
Поставена од: ohrid1941 на Август 01, 2009, 02:06:28
Одличен конвертор помеѓу новиот и стариот правопис!

http://www.beinsadouno.us/pravopis.aspx