Бугарски Културен Клуб

Форум => Административни соопштенија => Тема започната од: Competent на Јули 26, 2009, 04:44:41

Наслов: Българска фонетична кирилица !
Поставена од: Competent на Јули 26, 2009, 04:44:41
Инсталиране на Българска фонетична кирилица:

http://dankov.hit.bg/phonetic/

http://download.cnet.com/Bulgarian-Phonetic-Keyboard-Layout/3000-2110_4-10657281.html
Наслов: Одг: Българска фонетична кирилица !
Поставена од: ohrid1941 на Јули 26, 2009, 02:55:08
Одличен софтвер, и јас го употребувам. :-)