Бугарски Културен Клуб

Култура и уметност => Литература, книги, изданија => Тема започната од: лејди на Март 03, 2009, 09:41:26

Наслов: БАРАМ КНИГА
Поставена од: лејди на Март 03, 2009, 09:41:26
ДАЛИ НЕКОЈ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ СО НЕКОЈ ПРЕДЛОГ ИЛИ СОЗНАНИЕ КАКО ДА ДОЈДАМ ДО КНИГАТА НА ЛЈУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ НА БУГАРСКИ ЈАЗИК „С ЛИЦЕ КАМ ИСТИНАТА„
 Благодарам
Наслов: Одг: БАРАМ КНИГА
Поставена од: ohrid1941 на Март 03, 2009, 04:40:33
Книгата на Љубчо Георгиевски со наслов "С лице към истината" е издадена во 2007 година од издавачката куќа "Балкани". Цената на оваа книга e 13 лева и може да се порача од интернет страницата на книжарницата Хеликон:

http://www.helikon.bg/?act=books&do=detailed&id=128253
Наслов: Одг: БАРАМ КНИГА
Поставена од: лејди на Март 03, 2009, 10:46:00


            Многу блгодарам, ви пожелувам се најубаво
Наслов: Одг: БАРАМ КНИГА
Поставена од: Nikovski на Март 06, 2009, 09:40:55
Добър вечер ! Някой може ли да ми каже от къде да си купя книгите на Иван Михайлов,или дали ги има някъде online в интернет ?
Наслов: Одг: БАРАМ КНИГА
Поставена од: Nikovski на Март 07, 2009, 08:20:07
Има книги на Ванчо Михайлов в книжарницата на "Сите българи заедно" на улица Пиротска 5 в София.
А мемоарите на Ванчо Михайлов може да си ги поръчаш от МПО-Любен Димитров.
http://www.makedonskatribuna.com/
Ами благодаря за информацията,ама не съм от София  ::)  Това МПО -Любен Димитров е отхвърлено от всички македонски българи в Америка,не бих им дал пари .
Наслов: Одг: БАРАМ КНИГА
Поставена од: ohrid1941 на Март 07, 2009, 10:25:01
Георгиев, каква врска има купувањето на книги со тоа дали некоја организација е отфрлена или не е? Ти вистина ли сакаш да купиш книги или имаш некаква друга задача? Да не мислиш дека МПО Љубен Димитров ги продава книгите со променета содржина и текст? :-)
Наслов: Одг: БАРАМ КНИГА
Поставена од: Nikovski на Март 08, 2009, 08:51:28
Георгиев, каква врска има купувањето на книги со тоа дали некоја организација е отфрлена или не е? Ти вистина ли сакаш да купиш книги или имаш некаква друга задача? Да не мислиш дека МПО Љубен Димитров ги продава книгите со променета содржина и текст? :-)
Немам никаква задача бре .