Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Хумор => Тема започната од: disidente на Февруари 28, 2012, 12:45:47

Наслов: Јунанистан и Грујовистан
Поставена од: disidente на Февруари 28, 2012, 12:45:47
Јунанистан и Грујовистан

Ако можат Турците да ја викаат Грција Јунанистан, тогаш може и Грците да ја викаат Македонија - Грујовистан!

Наслов на колумната на Стојан Андов во „Фокус“, 24.02.12.