Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Хумор => Тема започната од: Competent на Јануари 10, 2012, 01:11:31

Наслов: Тито им го продал на Американците патот до Месечината :)
Поставена од: Competent на Јануари 10, 2012, 01:11:31
Тито им го продал на Американците патот до Месечината
http://sitel.com.mk/dnevnik/balkan/tito-im-go-prodal-na-amerikancite-patot-do-mesechinata

 (http://sitel.com.mk/sites/default/files/imagecache/statija_img/novosti/2012/01/10/josipbroztito_83682.jpg)

 ;D