Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Хумор => Тема започната од: ohrid1941 на Ноември 01, 2011, 06:12:09

Наслов: Господари на ефира 05.07.2011
Поставена од: ohrid1941 на Ноември 01, 2011, 06:12:09
Господари на ефира 05.07.2011

http://www.youtube.com/watch?v=lAJlWwy0aLM