Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Хумор => Тема започната од: Competent на Октомври 06, 2011, 09:54:19

Наслов: Голо сефте на фонтаната под Александар!
Поставена од: Competent на Октомври 06, 2011, 09:54:19
Голо сефте на фонтаната под Александар
http://www.plusinfo.mk/vest/18032/VIDEO-Golo-sefte-na-fontanata-pod-Aleksandar

Цитат
Веројатно немајќи гајле за тоа со колку гордост власта ја подготвуваше фонтантата под споменикот Воин на коњ на скопскиот плоштад, еден по малку „хипи“ странец, најверојатно Полјак, си направил авантура каква што на многумина Македонци не би им  паднала на ум, и вечерта или ноќта на 1  септември, една седмица пред свеченото отворање, околу една минута угул гол се капел во фонтаната.

Веројатно наскоро ќе се расчисти енигмата каде во тоа време биле чуварите на градилиштето.

ВИДЕО: http://vimeo.com/30095456

 ;D    ;D    ;D