Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Хумор => Тема започната од: Competent на Септември 19, 2011, 11:58:09

Наслов: Стоичков шамароса собственик на вестник
Поставена од: Competent на Септември 19, 2011, 11:58:09
Стоичков шамароса собственик на вестник

http://bgfootball.actualno.com/news_360956.html