Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Хумор => Тема започната од: Competent на Септември 18, 2011, 03:01:09

Наслов: Как военен марш стана чалга xит?
Поставена од: Competent на Септември 18, 2011, 03:01:09
Как военен марш стана чалга xит?
http://www.youtube.com/watch?v=qPIz9y6y1Xg&feature=related

 :o