Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Хумор => Тема започната од: Competent на Август 15, 2011, 10:06:07

Наслов: Македонец ли е Бербатов?
Поставена од: Competent на Август 15, 2011, 10:06:07
Македонец ли е Бербатов?
Вижте какво смята по темата Володя Стоянов.


http://www.btv.bg/videos/smiah/video/422778013-Makedonets_li_e_Berbatov.html