Бугарски Културен Клуб

Форум => Административни соопштенија => Тема започната од: ohrid1941 на Јуни 17, 2011, 09:38:32

Наслов: Нов модератор!
Поставена од: ohrid1941 на Јуни 17, 2011, 09:38:32
Заради големиот принос кон форумот, опълченец (http://bkks.org/forum/index.php?action=profile;u=329) од денес е назначен за модератор на секцијата „Забележителни личности и настани“. Честито и успешна работа!