Бугарски Културен Клуб

Форум => Административни соопштенија => Тема започната од: ohrid1941 на Октомври 10, 2010, 12:28:21

Наслов: Нов модератор
Поставена од: ohrid1941 на Октомври 10, 2010, 12:28:21
Заради големиот принос кон форумот, veritas од денес е назначен за модератор на секцијата „Средновековна историја“. Честито и успешна работа.