Бугарски Културен Клуб

Форум => Административни соопштенија => Тема започната од: ohrid1941 на Мај 05, 2009, 08:36:27

Наслов: Нова секција - "Документи"
Поставена од: ohrid1941 на Мај 05, 2009, 08:36:27
Почитувани учесници во форумот,

Ве известуваме дека во форумот додадовме секција "Документи" во која ќе можете да прикачувате документи, статии и фотографии кои се однесуваат на Македонија.

Ви благодараме.