Бугарски Културен Клуб

Култура и уметност => Литература, книги, изданија => Тема започната од: ohrid1941 на Мај 05, 2009, 08:15:52

Наслов: ПРЕМЕСТЕНА: Republic of Macedonia –– Trouble on the Road Ahead
Поставена од: ohrid1941 на Мај 05, 2009, 08:15:52
Темата е преместена во Документи (http://bkks.org/forum/index.php?board=25.0).

http://bkks.org/forum/index.php?topic=237.0