Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Предлози => Тема започната од: ohrid1941 на Мај 05, 2010, 10:24:16

Наслов: ПРЕМЕСТЕНА: Две години БУГАРСКИ КУЛТУРЕН КЛУБ - СКОПЙЕ !
Поставена од: ohrid1941 на Мај 05, 2010, 10:24:16
Темата е преместена во Актуелни теми од медиумите (http://bkks.org/forum/index.php?board=2.0).

http://bkks.org/forum/index.php?topic=2460.0