Бугарски Културен Клуб

Форум => Административни соопштенија => Тема започната од: ohrid1941 на Мај 03, 2010, 05:00:03

Наслов: Нов модератор
Поставена од: ohrid1941 на Мај 03, 2010, 05:00:03
Заради големиот принос кон форумот, MacedonBG од денес е назначен за модератор на секцијата „Документи“. Честито и успешна работа.