Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Предлози => Тема започната од: ohrid1941 на Април 20, 2009, 09:10:50

Наслов: ПРЕМЕСТЕНА: Republic of Macedonia –– Trouble on the Road Ahead
Поставена од: ohrid1941 на Април 20, 2009, 09:10:50
Темата е преместена во Литература, книги, изданија (http://bkks.org/forum/index.php?board=4.0).

http://bkks.org/forum/index.php?topic=237.0