Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Предлози => Тема започната од: Bon Sneyder на Март 19, 2010, 09:44:02

Наслов: Поздрав од "Де зората"
Поставена од: Bon Sneyder на Март 19, 2010, 09:44:02

Бидете поздравени од форумот "Де зората", од кадешто со многу симпатиjа Ве наjдоа и сега читаат и почитуваат!

:)

Едни од македонските теми тамо се:

Македонска музикална съкровищница
http://forum.de-zorata.de/index.php/topic,82.0.html

"От връх Пирин планина... Македония плаче..."
http://de-zorata.de/forum/index.php/topic,5.0.html

и т.н.
Наслов: Одг: Поздрав од "Де зората"
Поставена од: MacedonBG на Март 19, 2010, 09:57:12
Поздрав за "Де зората" от Българският  националистически форум (http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php)
Наслов: Одг: Поздрав од "Де зората"
Поставена од: disidente на Март 19, 2010, 10:18:30
Поздрав за "Де-зората" од учесниците на форумот на БУГАРСКИУОТ КУЛТУРЕН КЛУБ - СКОПЙЕ !  :)