Бугарски Културен Клуб

Историја => Забележителни личности и настани => Тема започната од: ohrid1941 на Април 18, 2009, 10:31:42

Наслов: 10 причини да се гордеем, че сме Българи
Поставена од: ohrid1941 на Април 18, 2009, 10:31:42
10 причини да се гордеем, че сме Българи (http://dani-book.info/uncategorized/10-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%B5%D0%BC-%D1%87%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8/)