Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Хумор => Тема започната од: disidente на Март 06, 2010, 12:45:23

Наслов: Тито како од мајка роден!
Поставена од: disidente на Март 06, 2010, 12:45:23
Тито како од мајка роден!

 (http://www.picvalley.net/u/1821/21219466879915389101267832614oPMmXCh9baXCkfv35QSx.JPG) (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1821/21219466879915389101267832614oPMmXCh9baXCkfv35QSx.JPG)

Цитат
Во њујоршкиот уметнички центар "Хир" на Шестата авенија, воскресна Јосип Броз Тито како од мајка роден, но во женско тело! Не е шега, туку вистинска изложба на познатиот австриски слакар Валтер Штајнер, кој одлучил на ваков начин да ја одбележи 30-годишнината од неговата смрт (4.5.1980 година).

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=307801258718884FA1845811F11737AB  ;D
Наслов: Одг: Тито како од мајка роден!
Поставена од: PANKOVSKY на Март 06, 2010, 12:24:19
Партизански рози
(http://www.emotikoni.net/img/emoticons/animated1362.gif)

...Nase bratstvo i jedinstvo, druze
to su prve partizanske ruze
a slobodu koja zlatom sija
kovali su Tito i partija...

 ;D