Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Хумор => Тема започната од: disidente на Март 05, 2010, 02:40:56

Наслов: Културен шок
Поставена од: disidente на Март 05, 2010, 02:40:56
Културен шок

http://smeshen.com/video/skrita-kamera/kulturen-shok