Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Предлози => Тема започната од: disidente на Јануари 23, 2010, 04:10:26

Наслов: http://mysite-bg.com
Поставена од: disidente на Јануари 23, 2010, 04:10:26
ЕДЕН ПРЕКРАСЕН САЙТ :
http://mysite-bg.com
ПОСЕБНО ЗА ОНИЕ ШТО НЕ СЕ ВО БУГАРИЯ, А САКААТ ДА ГЛЕДАТ БУГАРСКИ ТЕЛЕВИЗИИ, ФИЛМОВИ, СЕРИАЛИ, ДА СЛУШАТ МУЗИКА  ит.н. ит.н.

ПРИЯТНИ МОМЕНТИ ЗА СИТЕ ДОБРО-НАМЕРНИ !