Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Документи => Тема започната од: Daskal на Јануари 19, 2010, 06:52:38

Наслов: Web ресурси
Поставена од: Daskal на Јануари 19, 2010, 06:52:38
Страхотна колекция на уеб сайтови!
Честитки, поткрепа (за жал само морална) и ПОКЛОН за авторите на този сайтови!

http://www.lostbulgaria.com/
http://strategy.boinaslava.net/


и разбира се добо познатиот

http://www.boiniznamena.com/

Отварам темата за душевна наслада и ако има и други ресурси да ги сложим тук!
Наслов: Одг: Web ресурси
Поставена од: Daskal на Јануари 20, 2010, 07:45:02
Да не забравяме и блога на playboytaxi
http://macedoniandocuments.blogspot.com/2009/02/goce-delchev.html
A също и този
http://bulmak.blogspot.com/

от друг форум пост, човеците кои стојат позади тие блогови заслужуват само искерна почит и поклон на родољубието!
Наслов: Одг: Web ресурси
Поставена од: ohrid1941 на Јануари 20, 2010, 10:32:09
Одлични материјали има на овие блогови!
Наслов: Одг: Web ресурси
Поставена од: MacedonBG на Јануари 21, 2010, 06:30:06
Вистината за Македонија http://vistinata.blogspot.com/
Наслов: Одг: Web ресурси
Поставена од: manastirli на Март 20, 2010, 12:36:11
Страхотна колекция на уеб сайтови!
Честитки, поткрепа (за жал само морална) и ПОКЛОН за авторите на този сайтови!

http://www.lostbulgaria.com/
http://strategy.boinaslava.net/


и разбира се добо познатиот

На привиот сајт супер ви се сликите како до 1944 му ги целувате нозете на Хитлер а одма послем 9 сеп оп руско нозе на целување ;D

http://www.boiniznamena.com/

Отварам темата за душевна наслада и ако има и други ресурси да ги сложим тук!
Наслов: Одг: Web ресурси
Поставена од: Urban на Јули 26, 2010, 12:49:58
http://www.youtube.com/watch?v=WLg6-yn3gNc&feature=player_embedded
Наслов: Одг: Web ресурси
Поставена од: Корени на Август 03, 2010, 08:04:46
http://www.youtube.com/watch?v=ggEbwJw_C50