Бугарски Културен Клуб

Историја => Забележителни личности и настани => Тема започната од: disidente на Декември 18, 2009, 01:42:56

Наслов: СВЕЩЕНИК ФРЧКОВСКИ
Поставена од: disidente на Декември 18, 2009, 01:42:56
 (http://www.picvalley.net/u/2111/802059472173230668012610968786gw5VrgDsdiBGPgvial2.JPG) (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2111/802059472173230668012610968786gw5VrgDsdiBGPgvial2.JPG)
Наслов: Одг: СВЕЩЕНИК ФРЧКОВСКИ
Поставена од: manastirli на Март 20, 2010, 12:46:56
Ма нема шанси фрчко комуњарот е ваш :o