Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Предлози => Тема започната од: ohrid1941 на Декември 10, 2009, 03:11:25

Наслов: ПРЕМЕСТЕНА: Хумор
Поставена од: ohrid1941 на Декември 10, 2009, 03:11:25
Темата е преместена во Хумор (http://bkks.org/forum/index.php?board=29.0).

http://bkks.org/forum/index.php?topic=1263.0