Бугарски Културен Клуб

Историја => Забележителни личности и настани => Тема започната од: disidente на Октомври 30, 2009, 11:56:58

Наслов: Денят 30 октомври: НАТО започва контролни полети над Косово
Поставена од: disidente на Октомври 30, 2009, 11:56:58
Денят 30 октомври: НАТО започва контролни полети над Косово

http://today.actualno.com/news_268245.html

На тази дата през 1998 година самолети на НАТО започват контролни полети над Косово.