Бугарски Културен Клуб

Образование, наука и спорт => Наука и образование => Тема започната од: disidente на Октомври 29, 2009, 11:02:55

Наслов: „Глобалното затоплување е мит“
Поставена од: disidente на Октомври 29, 2009, 11:02:55
„Глобалното затоплување е мит“

http://www.inpress.com.mk/?ItemID=CCD16A04C92BD943913ED47384440AEC

„Глобалното затоплување е мит, или во секој случај далеку од фактите“, изјави Џејмс Алтучер, директор на инвестициската куќа „Formula Capital“.