Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Автор Тема: Коментар на анкета  (Прочитано 568 пати)

Anton

  • Hero Member
  • *****
  • Отсутен Отсутен
  • Пораки: 580
    • Погледај го Профилот
Коментар на анкета
« на: Јуни 02, 2010, 07:29:12 »

КОМЕНТАР  НА   АНКЕТАТА:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=57961059

Andrej_LJ
Registered User
 

Join Date: Feb 2010
Location: Ljubljana-Sofia-Skopje
Posts: 50

Ами хубаво, тогава до преди година част от българите са били крадливи комунисти, а сега са простаци. Стига с тези наивни глупости. Предните коментари само показват колко много непознавате македонската политическа сцена.

При нас има две вечни партии:
СДСМ (аналог на БСП и про-сръбска партия). Нейнете челници са от бившите привилегирани комунистически фамилии, верни на Белград и членове на тайните служби, чийто укази са/все още изпълняват. Цялата интелигенция в Македония е част от СДСМ, защото в миналото не си можал да напредваш ако не си про-сръбски ориентиран и то в големи количества.

ВМРО-ДПМНЕ (бившата про-българска партия, сега уж македонска, но всъшност идиотска), чийто създател и идол бе Любчо Георгиевски. След загубата на изборите 2002, Георгиевски решава да се оттегли и тогава идва Никола Груевски, които изцяло реформира партията и кадрите, изгонвайки про-български настроеното водство и започва политиката на тази безумна македонизация чрез антиквизация и де-славянизация на македонците. Но, никому това не беше ясно когато гласувахме за тях преди години. Огромна част от македонците (правите македонци-които са про-български настроени), са хем сентиментално повързани със името и партията ВМРО, хем им е писнало от комунистическата власт на СДСМ, бяхя гласували за ВМРО и оттам идва великата победа на партията.

Всъшност ако сте гледали интервюто на Георгиевски, щеше всичко да ви е ясно. Македония си е Македония и така ще остане-независима държава, такова е желанието на македонците. Лошото е че тези македонци крадат чужда история и са про-сръбски ориентирани и мразещи България (всичко това е успех на сръбската дълготрайна работа и тежка репресия и бездействието на българската страна). Целтта на ВМРО (но не сегашното, а истинското на Георгиевски) бе Македония и България да станат нещо като Гърция и Кипър, обща история с много неща които ни сврзват и малко които ни делят, както и показването на истинското лице на България и българите у нас.

Така че пак ще повторя не се сърдете на македонците, те не са истинският неприятел и виновник, виновен е двоецът Белград-Атина, които винаги е бил сдружно анти добрите отношения помежду БГ и МК. Да не говорим как им настръхва косата при мисълтта Голяма България.
Сочувана