Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26217
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 53
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 63
Сумарно прегледи на страници: 13193061
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.24
Просечно теми по ден: 0.87
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 23.41
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2985.53
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2728
опълченец 2591
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15883
Наука и образование 2126
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1982
На денешен ден 1667
Доживяхме братя. 958
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 514765
На денешен ден 305089
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 213253
Европа и САД за историјата на Македониjа 193455
Македонска реалност 160730
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 155118
"АБСУРДИСТАН" 134605
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 108663
Посещение на Щефан Фюле в София 107279
Доживяхме братя. 91369
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 108д 5ч 40м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 6ч 30м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 164 0 76 410229
Март 2021 0 2 0 65 12201
Февруари 2021 0 79 0 76 187341
Јануари 2021 0 83 0 73 210687
2021-01-01 0 0 0 39 4864
2021-01-02 0 5 0 46 5249
2021-01-03 0 4 0 52 6861
2021-01-04 0 6 0 62 7635
2021-01-05 0 4 0 64 7701
2021-01-06 0 1 0 60 6895
2021-01-07 0 0 0 44 4513
2021-01-08 0 0 0 39 4626
2021-01-09 0 0 0 58 5029
2021-01-10 0 1 0 69 8878
2021-01-11 0 0 0 66 8860
2021-01-12 0 3 0 70 8394
2021-01-13 0 1 0 59 6971
2021-01-14 0 7 0 59 6968
2021-01-15 0 11 0 62 7317
2021-01-16 0 2 0 52 6328
2021-01-17 0 6 0 55 5945
2021-01-18 0 5 0 56 6433
2021-01-19 0 1 0 63 7160
2021-01-20 0 3 0 52 5897
2021-01-21 0 1 0 46 5285
2021-01-22 0 0 0 45 5317
2021-01-23 0 1 0 43 5457
2021-01-24 0 3 0 46 5177
2021-01-25 0 0 0 47 5648
2021-01-26 0 4 0 60 6937
2021-01-27 0 1 0 67 7875
2021-01-28 0 4 0 73 9465
2021-01-29 0 5 0 68 9758
2021-01-30 0 1 0 70 9986
2021-01-31 0 3 0 57 7258
* 2020 0 130 0 189 1669540
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713