Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26101
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 44
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 48
Сумарно прегледи на страници: 12885428
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.28
Просечно теми по ден: 0.88
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 23.06
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2945.91
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2726
опълченец 2477
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15769
Наука и образование 2124
Забележителни личности и настани 1854
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1980
На денешен ден 1667
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
Доживяхме братя. 844
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Македонска реалност 755
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 501649
На денешен ден 293227
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 207018
Европа и САД за историјата на Македониjа 189836
Македонска реалност 155169
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 148682
"АБСУРДИСТАН" 132773
Посещение на Щефан Фюле в София 104990
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 103596
Книги за България и ВМРО 84899
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 95д 7ч 12м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 4ч 12м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 0 43 0 70 102596
* 2020 0 130 0 189 1669540
Декември 2020 0 43 0 69 219274
Ноември 2020 0 1 0 68 190966
Октомври 2020 0 0 0 62 201586
Септември 2020 0 0 0 61 180864
2020-09-01 0 0 0 47 5005
2020-09-02 0 0 0 53 5172
2020-09-03 0 0 0 58 6629
2020-09-04 0 0 0 43 4547
2020-09-05 0 0 0 41 4396
2020-09-06 0 0 0 44 4525
2020-09-07 0 0 0 43 4238
2020-09-08 0 0 0 46 4785
2020-09-09 0 0 0 44 4771
2020-09-10 0 0 0 46 4826
2020-09-11 0 0 0 44 5003
2020-09-12 0 0 0 43 5203
2020-09-13 0 0 0 51 6370
2020-09-14 0 0 0 61 8484
2020-09-15 0 0 0 55 8571
2020-09-16 0 0 0 60 8148
2020-09-17 0 0 0 54 6641
2020-09-18 0 0 0 55 5335
2020-09-19 0 0 0 56 6224
2020-09-20 0 0 0 58 7790
2020-09-21 0 0 0 57 6328
2020-09-22 0 0 0 46 3313
2020-09-23 0 0 0 60 7295
2020-09-24 0 0 0 44 7055
2020-09-25 0 0 0 52 6482
2020-09-26 0 0 0 54 7147
2020-09-27 0 0 0 51 8272
2020-09-28 0 0 0 49 5525
2020-09-29 0 0 0 51 7963
2020-09-30 0 0 0 49 4821
Август 2020 0 0 0 98 188292
Јули 2020 0 0 0 73 170817
Јуни 2020 0 0 0 47 207000
Мај 2020 0 0 0 92 95481
Април 2020 0 13 0 25 54125
Март 2020 0 33 0 133 73088
Февруари 2020 0 12 0 90 44013
Јануари 2020 0 28 0 189 44034
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713