Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Бугарски Културен Клуб - Статистички центар
Општа статистика
Вкупно членови: 218
Вкупно пораки: 26020
Вкупно теми: 3284
Вкупно категории: 5
Присутни корисници: 41
Најмногу присутни корисници: 876 - Август 14, 2019, 12:47:46
Присутни денес: 48
Сумарно прегледи на страници: 12138248
Просечно регистрации по ден: 0.14
Просечно пораки по ден: 6.43
Просечно теми по ден: 0.90
Вкупно форуми: 29
Последен член: Деспот Слав
Просечно присутни по ден: 22.24
Однос мажи - жени: 4.8:1
Просечно прегледи на страници по ден: 2848.02
Топ 10 поставувачи на пораки Топ 10 форуми
disidente 5398
Competent 3619
ohrid1941 3174
veritas 2725
опълченец 2397
Daskal 1265
Корени 1070
MacedonBG 762
тиквешанка 633
Anton 580
Актуелни теми од медиумите 15691
Наука и образование 2123
Забележителни личности и настани 1852
Средновековна историја 903
Литература, книги, изданија 811
Фолклор 481
Музика 470
Хумор 403
Документи 401
Сликарство, изложби 335
Топ 10 теми (по одговори) Топ 10 теми (по прегледи)
Бугарска економиjа и наука 1979
На денешен ден 1665
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 930
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 838
Доживяхме братя. 770
Македонска реалност 751
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 499
Европа и САД за историјата на Македониjа 488
Посещение на Щефан Фюле в София 410
Нема напредок кон ЕУ без решение за името 357
Бугарска економиjа и наука 470209
На денешен ден 263035
ЕЗИК НА ОМРАЗАТА ИЗЛЪЧВАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ 192494
Европа и САД за историјата на Македониjа 180608
Македонска реалност 142305
Спаска Митрова, реален бугарски патриот 132941
"АБСУРДИСТАН" 128193
Посещение на Щефан Фюле в София 99465
Стига сме спали! Да тропнем по масата и да се разберем с Македония! 91691
Книги за България и ВМРО 78773
Најдобри поставувачи на теми Најмногу време присутни
disidente 1530
ohrid1941 682
Competent 321
MacedonBG 141
Корени 73
Илинден 53
golemiot 49
ppan 40
Daskal 32
Пламен Павлов 29
опълченец 89д 4ч 28м
Competent 51д 17м
disidente 41д 15ч 25м
veritas 33д 3ч 9м
ohrid1941 19д 5ч 24м
Корени 11д 10ч 9м
Daskal 8д 20ч 58м
MacedonBG 7д 11ч 15м
александър 6д 16ч 15м
Апостол 6д 14ч 9м
Историја на форумот (користено е реалното време)
Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 0 86 0 189 1024956
Септември 2020 0 0 0 61 148106
Август 2020 0 0 0 98 188292
2020-08-01 0 0 0 49 5405
2020-08-02 0 0 0 60 5166
2020-08-03 0 0 0 61 6263
2020-08-04 0 0 0 67 12333
2020-08-05 0 0 0 67 8427
2020-08-06 0 0 0 66 7840
2020-08-07 0 0 0 56 6133
2020-08-08 0 0 0 54 5319
2020-08-09 0 0 0 47 4875
2020-08-10 0 0 0 53 5434
2020-08-11 0 0 0 98 7376
2020-08-12 0 0 0 55 4763
2020-08-13 0 0 0 40 4265
2020-08-14 0 0 0 48 4529
2020-08-15 0 0 0 57 4545
2020-08-16 0 0 0 51 4070
2020-08-17 0 0 0 50 4380
2020-08-18 0 0 0 41 4294
2020-08-19 0 0 0 48 4846
2020-08-20 0 0 0 38 7475
2020-08-21 0 0 0 55 7641
2020-08-22 0 0 0 40 4586
2020-08-23 0 0 0 43 5342
2020-08-24 0 0 0 67 7397
2020-08-25 0 0 0 66 8662
2020-08-26 0 0 0 65 6375
2020-08-27 0 0 0 61 6282
2020-08-28 0 0 0 57 7891
2020-08-29 0 0 0 52 6547
2020-08-30 0 0 0 54 6220
2020-08-31 0 0 0 44 3611
Јули 2020 0 0 0 73 170817
Јуни 2020 0 0 0 47 207000
Мај 2020 0 0 0 92 95481
Април 2020 0 13 0 25 54125
Март 2020 0 33 0 133 73088
Февруари 2020 0 12 0 90 44013
Јануари 2020 0 28 0 189 44034
* 2019 0 191 0 876 1680007
* 2018 0 548 0 70 1214908
* 2017 3 265 0 25 909971
* 2016 1 330 0 80 903398
* 2015 1 306 0 28 951321
* 2014 6 417 0 52 734965
* 2013 217 1403 0 98 1306143
* 2012 151 2731 8 106 1077744
* 2011 447 4057 263 283 786805
* 2010 1068 8504 202 290 1012317
* 2009 1938 8550 125 76 535713